2018-03-09 07:01:05• hírek • Blikk.hu

Váratlan fordulat! Férje ellen vallott Hosszú Katinka

Újabb „pofont” kapott Shane Tusup a feleségétől. A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka előbb beadta a válókeresetet, mert szeretné felbontani a házasságát amerikai férjével – aki egyben edzője is –, most pedig kiderült, egy személyiségi jogi perben korábban ellene tanúskodott.

Tusup tavaly áprilisban a debreceni országos bajnokságon a medence mellett fenyegette és meglökte párjával közös úszóklubja, az Iron Aquatics akkori trénerét, Darren Wardot. A skótnak az volt a bűne, hogy nem nevezte be a férfiváltót a versenyre.
 

„Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!” – ordította az amerikai, akit később beperelt egykori munkatársa. A Fővárosi Törvényszéken tegnap első fokon hirdettek ítéletet az ügyben. A bíró kimondta: Tusupnak bocsánatot kell kérnie – magánlevélben – a becsületsértésért, s a 135 ezer forintos perköltséget is muszáj megtérítenie. Ugyanakkor azt nem látta bizonyítottnak a bíróság, hogy a „megöllek”-et valóban Wardnak mondta az amerikai. Tusup azzal magyarázta a kifejezést, hogy ez nála amolyan indulatszó, végülis a „lekicsinylő” lökésért marasztalták el, ezt minősítették becsületsértésnek.
 

A jelenleg Új-Zélandon dolgozó Ward jogi képviselője felidézte: Tusup azzal védekezett, hogy Debrecenben félelmében cselekedett. Ezzel szemben Hosszú azt vallotta, a skót szakember egyáltalán nem közeledett dühösen, feldúltan a férje felé. Vagyis gyakorlatilag cáfolta Tusup vádjait.
 

Emellett a klub két másik úszója, a szerb Lazar Zlaticsés Dudás Dániel  is elmondta, 90-100 ember hallotta az amerikai őrjöngését, még a versenyt is le kellett állítani, mert mindenki ledöbbent, lefagyott.


A cikk folytatásáért kattints a Blikk.hu oldalára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: